Akcie a zľavy
Kategórie

Domáca udiareň

10,88 
Bežná cena
 
14,90 
Ušetríte
 
27% (4,02 )
Na sklade
Vyexpedujeme do 24 hodin
Pridať do zoznamu priani
Rok vydania
2017
Jazyk
Slovenský
Počet strán
192
Väzba
Brožovaná
Rozmery
195 x 233 x 14 mm
Hmotnosť
0,30 kg
ISBN
978-80-551-5590-6
EAN kód
9788055155906
Číslo produktu
324535
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu. Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore