Akcie a zľavy
Kategórie

Zmeny v ochrane osobných údajov

5,10 
Bežná cena
 
6,– 
Ušetríte
 
15% (0,90 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 10 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Rok vydania
2014
Jazyk
Slovenský
Počet strán
48
Väzba
Brožovaná
Rozmery
149 x 210 mm
Hmotnosť
0,08 kg
ISBN
978-80-8168-040-3
EAN kód
9788081680403
Číslo produktu
326276

Vydavateľstvo Wolters Kluwervám prináša prehľadné spracovanie zmien úpravy ochrany osobných údajov, ktoré nadobudli účinnosť 15. apríla 2014. Zmeny v ochrane osobných údajov priniesol zákon č. 84/2014 Z. z. a vo vzťahu k ešte stále novej legislatíve ochrany osobných údajov priniesol početné zmeny, týkajúce sa napríklad:

  • definície oprávnenej osoby, jej poučenia, záznamu o poučení a zodpovednosti,
  • vzťahu prevádzkovateľa so sprostredkovateľom,
  • ochrany práv a právom chránených záujmov prevádzkovateľa a tretej strany,
  • nakladania s osobnými údajmi zamestnancov,
  • informačnej povinnosti prevádzkovateľa pri získavaní osobných údajov,
  • kopírovania úradných dokladov v zamestnaneckých vzťahoch,
  • zodpovednej osoby,
  • oznamovacej povinnosti a osobitnej registrácie,
  • organizačných zmien Úradu na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky,
  • sadzobníka pokút...

Brožúra je určená pre širokú odbornú právnickú verejnosť, ale najmä tým, ktorí pri výkone svojej pracovnej činnosti nakladajú s osobnými údajmi (personalisti, zamestnanci bánk, štátni úradníci...).

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore