Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

40,76 
Bežná cena
 
54,90 
Ušetríte
 
25% (14,14 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 7 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2013
Počet strán
1270
Väzba
Pevná
Rozmery
220x306 mm
Hmotnosť
2,20 kg
ISBN
978-80-89350-44-5
EAN kód
9788089350445
Číslo produktu
81307
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore