Nové receptúry a technológia pokrmov
v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
40,76 €
- Bežná cena
- 54,90 €
- Ušetríte
- 25% (14,14 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 7 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2013
- Počet strán
- 1270
- Väzba
- Pevná
- Rozmery
- 220x306 mm
- Hmotnosť
- 2,20 kg
- ISBN
- 978-80-89350-44-5
- EAN kód
- 9788089350445
- Číslo produktu
- 81307
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.






