Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov
13,89 €
- Bežná cena
- 18,20 €
- Ušetríte
- 23% (4,31 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 7 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2016
- Počet strán
- 253
- ISBN
- 978-80-8077-490-5
- EAN kód
- 9788080774905
- Číslo produktu
- 411061
Vysokoškolská učebnica Bezpečnosť a kvalita rastlinných produktov sa zaoberá technológiou a bezpečnostnými systémami v jednotlivých procesoch spracovania vybraných druhov ovocia a zeleniny, cereálií, rastlinných tukov a olejov, netradičných zdrojov bielkovín, korenia, vegetabilných pochutín, sladidiel ako aj charakteristikou a použitím technologických prísad a prídavných látok v kontexte hygieny potravín a platnej legislatívy. V jednotlivých technologických procesoch spracovania neúdržných produktov rastlinnej výroby sa v rámci zabezpečenia kvalitnej produkcie, využíva systém Správnej výrobnej a hygienickej praxe (GMP-Good Manufacture Practice) a aplikácia bezpečnostných systémov pri produkcii zdravých a bezpečných rastlinných potravín (HACCP- Hazard Analysis and Critical Control Points).