Červené zlato. Kulinárska krimi

9,59 
Bežná cena
 
12,95 
Ušetríte
 
25% (3,36 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 7 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2021
Počet strán
264
Väzba
pevná
Rozmery
130 x 210 mm
ISBN
978-80-973895-6-7
EAN kód
9788097389567
Číslo produktu
408296
Po kulinárskej krimi Diabolský plod, ktorú kníhkupectvo Martinus zaradilo medzi knihy roka 2021, sa šéfkuchár-vyšetrovateľ Xavier Kieffer vracia s novým prípadom. Na honosnej večeri v Paríži má slávny suši majster očariť miestnu smotánku, no ešte pred hlavným chodom padne na zem mŕtvy. Príčina smrti: otrava rybím mäsom. Luxemburský kuchár Xavier Kieffer má pochybnosti o tom, že by išlo len o nešťastnú náhodu, a tak sa pustí do pátrania. Stopy ho privedú na zaujímavé miesta z prepychového života parížskeho starostu cez úplne nový svet japonskej kuchyne až do rybárskej lode talianskych lovcov tuniakov. Pri vyšetrovaní na vlastnú päsť zistí, že niektoré ryby sú drahšie než zlato, a dokonca cennejšie ako ľudský život. ,,Tom Hillenbrand píše o kuchyni tak zblízka, až mám pri čítaní pocit, že som vo vlastnej kuchyni.,, Tim Raue, nemecký šéfkuchár ,,Tom Hillenbrand obdivuhodne prepája pútavý detektívny žáner s napínavým, no i veľmi realistickým pohľadom do temných hlbín špičkovej gastronómie.,, Hendrik Werner, Weser Kurier

Knihy rovnakého autora

Smrtiace olivy

Smrtiace olivy

11,10 
Zľava 25%
Karmínové zlato

Karmínové zlato

11,59 
Zľava 22%
Ďábelské ovoce

Ďábelské ovoce

10,87 
Zľava 22%
Ukradnutá úroda.Kulinárska krimi

Ukradnutá úroda.Kulinárska krimi

10,36 
Zľava 25%

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore