Fyzikálne vlastnosti potravín

9,49 
Bežná cena
 
11,22 
Ušetríte
 
15% (1,73 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 20 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2023
Počet strán
146
Väzba
brožovaná
Rozmery
170 x 240 mm
Hmotnosť
0,27 kg
ISBN
978-80-552-2644-6
EAN kód
9788055226446
Číslo produktu
448206
Predkladaná učebnica by mala čitateľovi napomôcť v orientácii medzi rôznymi a veľmi rôznorodými procesmi prebiehajúcimi v potravinách, ktoré sa dajú popísať fyzikálnymi vlastnosťami. V učebnici sa nachádzajú riešené a neriešené úlohy, ktoré by mali pomôcť študentom pri samoštúdiu. Taktiež sú za každou kapitolou otázky, ktoré môžu byť použité pri skúškach.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore