Glukózová revolúcia
Udržte hladinu cukru v krvi v rovnováhe a váš život sa zmení
13,07 €
- Bežná cena
- 16,90 €
- Ušetríte
- 22% (3,83 €)
Na sklade
Vyexpedujeme do 24 hodin
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2023
- Počet strán
- 336
- Väzba
- brožovaná
- Rozmery
- 155 x 230 mm
- ISBN
- 978-80-8182-204-9
- EAN kód
- 9788081822049
- Číslo produktu
- 435870
Schudnite, utíšte svoje chúťky na sladké, naberte energiu a pritom stále jedzte, čo milujete.
BESTSELLER DENNÍKA USA TODAY, WALL STREET JOURNAL A OMAKŽITÝ MEDINÁRODNÝ HIT preložený do 41 jazykov.
Zlepšite si zdravie - váš spánok, náladu, pokožku, zbavte sa maškrtenia a nadváhy – a dokonca spomaľte starnutie s jednoduchými trikmi podloženými vedeckými poznatkami, ktorými si znížite hladinu cukru v krvi, no nebudete sa musieť vzdať jedál, ktoré tak milujete.
Glukóza, alebo krvný cukor, je drobná molekula v našom tele, ktorá má obrovský vplyv na naše zdravie. Dostane sa do nášho krvného obedu po konzumácií škrobu alebo sladkých jedál. Deväťdesiat percent z nás trpí následkami vysokej hladiny glukózy v tele a väčšina z nás o tom ani nevie.
Aké sú symptómy? Maškrtenie, únava, neplodnosť, hormonálne problémy, akné, vrásky, ... a časom glukóza prispeje k vzniku cukrovky 2. typu, syndrómu polycystických ovárií, rakoviny, demencie a srdcových ochorení.
Biochemička Jessie Inchauspé čerpá z najnovších vedeckých poznatkov a vlastného priekopníckeho výskumu a ponúka desať prekvapujúcich trikov, ktoré vám pomôžu udržať hladinu glukózy v rovnováhe a zvrátiť vaše symptómy aj bez toho, aby ste držali diétu alebo sa vzdali milovaných pokrmov. Napríklad:
- Konzumáciou potravín v správnom poradí schudnete bez námahy
- Tajné ingrediencie vám umožnia vychutnať si dezert a aj tak spaľovať tuky
- Drobné zmeny vo vašich raňajkách odomknú príval energie a zmiernia maškrtenie
Táto zábavná a poučná kniha plná najnovších vedeckých dát predkladá nový spôsob uvažovania o lepšom zdraví. Glukózová revolúcia ponúka tipy, ktoré dokážu drasticky a okamžite zlepšiť váš život, nech už uprednostňujete akékoľvek jedlo.