Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov
6,10 €
- Bežná cena
- 8,– €
- Ušetríte
- 23% (1,90 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 7 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2009
- Počet strán
- 198
- ISBN
- 978-80-8077-160-7
- EAN kód
- 9788080771607
- Číslo produktu
- 411074
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.