Laboratórne vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov

6,10 
Bežná cena
 
8,– 
Ušetríte
 
23% (1,90 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 7 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2009
Počet strán
198
ISBN
978-80-8077-160-7
EAN kód
9788080771607
Číslo produktu
411074
Metódy a praktické postupy používané pri analýze mäsa a mäsových výrobkov v laboratórnej praxi. Učebný text obsahuje postupy pre laboratórne vyšetrenie mäsa pomocné skúšky a technologické vlastnosti mäsa, laboratórne vyšetrenie mäsových výrobkov, živočíšnych tukov, konzerv, stanovenie prítomnosti cudzorodých látok v mäse a mäsových výrobkov, senzorické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov a mikrobiologické vyšetrenie mäsa a mäsových výrobkov.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore