Mikrobiológia potravín
14,60 €
- Bežná cena
- 17,27 €
- Ušetríte
- 15% (2,67 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 20 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2022
- Počet strán
- 239
- Väzba
- pevná
- Rozmery
- 170 x 245 mm
- Hmotnosť
- 0,54 kg
- ISBN
- 978-80-552-2524-1
- EAN kód
- 9788055225241
- Číslo produktu
- 429254
Obsah:
1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve
2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách
3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín
4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu
5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu
6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov
7.Mikrobiológia medu
8.Mikrobiológia vody
9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami
10.Mikrobiológia výrobného prostredia
11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami
12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách