Mikrobiológia potravín

14,60 
Bežná cena
 
17,27 
Ušetríte
 
15% (2,67 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 20 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2022
Počet strán
239
Väzba
pevná
Rozmery
170 x 245 mm
Hmotnosť
0,54 kg
ISBN
978-80-552-2524-1
EAN kód
9788055225241
Číslo produktu
429254
Obsah: 1.Mikroorganizmy dôležité v potravinárstve 2.Faktory ovplyvňujúce rast mikroorganizmov v potravinách 3.Kontrola mikroorganizmov v potravinách - predlžovanie trvanlivosti potravín 4.Mikrobiológia produktov a potravín rastlinného pôvodu 5.Mikrobiológia produktov a potravín živočíšneho pôdodu 6.Mikrobiológia lahôdkárskych výrobkov 7.Mikrobiológia medu 8.Mikrobiológia vody 9.Mikrobiológia obalov a predmetov určených na styk s potravinami 10.Mikrobiológia výrobného prostredia 11.Ochorenia z potravín vyvolané mikroorganizmami 12.Mikroorganizmy s probiotickými účinkami v potravinách

Knihy rovnakého autora

Hravé mláďatá - 50 zvukov

Hravé mláďatá - 50 zvukov

14,84 
Zľava 25%
Sila vlasov

Sila vlasov

8,09 
Zľava 25%
Šťastné a veselé Vianoce

Šťastné a veselé Vianoce

2,75 
Zľava 25%
Magické rituály pro každý den

Magické rituály pro každý den

14,50 
Zľava 22%
Slavonice včera a dnes

Slavonice včera a dnes

12,10 
Zľava 26%
Vedomosti v kocke, 3., revidované vydanie

Vedomosti v kocke, 3., revidované vydanie

19,70 
Zľava 26%

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore