Najlepšie zabíjačkové špeciality

11,56 
Bežná cena
 
14,95 
Ušetríte
 
22% (3,39 )
Predpredaj
Vychádza dňa 1. 11. 2025
Po vydaní expedujeme zvyčajne do 3 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2025
Počet strán
96 strán
Väzba
Pevná
Rozmery
200 x 248 mm
EAN kód
9788055672014
Číslo produktu
490323
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každejHoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby i oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dápripraviť aj bez rôznych chemických prísad.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore