Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár
28,05 €
- Bežná cena
- 31,20 €
- Ušetríte
- 10% (3,15 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2020
- Počet strán
- 144
- Väzba
- Brožovaná
- Rozmery
- 211 x 300 x 10 mm
- Hmotnosť
- 0,40 kg
- ISBN
- 978-80-8091-554-4
- EAN kód
- 9788080915544
- Číslo produktu
- 396552
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.