Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár

28,05 
Bežná cena
 
31,20 
Ušetríte
 
10% (3,15 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2020
Počet strán
144
Väzba
Brožovaná
Rozmery
211 x 300 x 10 mm
Hmotnosť
0,40 kg
ISBN
978-80-8091-554-4
EAN kód
9788080915544
Číslo produktu
396552
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore