Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár
28,05 €
- Bežná cena
- 31,20 €
- Ušetríte
- 10% (3,15 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2021
- Počet strán
- 96
- Väzba
- Brožovaná
- Hmotnosť
- 0,28 kg
- ISBN
- 978-80-8091-597-1
- EAN kód
- 9788080915971
- Číslo produktu
- 407230
Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.










