Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.
28,05 €
- Bežná cena
- 31,20 €
- Ušetríte
- 10% (3,15 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2022
- Počet strán
- 108
- Väzba
- Brožovaná
- Rozmery
- 210 x 296 x 8 mm
- Hmotnosť
- 0,31 kg
- ISBN
- 978-80-8091-743-2
- EAN kód
- 9788080917432
- Číslo produktu
- 410992
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.