Technológia pre 3.ročnik OU mäsiar 2.vyd.

28,05 
Bežná cena
 
31,20 
Ušetríte
 
10% (3,15 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2022
Počet strán
108
Väzba
Brožovaná
Rozmery
210 x 296 x 8 mm
Hmotnosť
0,31 kg
ISBN
978-80-8091-743-2
EAN kód
9788080917432
Číslo produktu
410992
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore