Technológia pre 3. ročník UO kuchár

28,05 
Bežná cena
 
31,20 
Ušetríte
 
10% (3,15 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Počet strán
136
Väzba
Brožovaná
Rozmery
210 x 298 x 8 mm
Hmotnosť
0,37 kg
ISBN
978-80-8091-593-3
EAN kód
9788080915933
Číslo produktu
408515
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore