Technológia pre 3. ročník UO kuchár
28,05 €
- Bežná cena
- 31,20 €
- Ušetríte
- 10% (3,15 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Počet strán
- 136
- Väzba
- Brožovaná
- Rozmery
- 210 x 298 x 8 mm
- Hmotnosť
- 0,37 kg
- ISBN
- 978-80-8091-593-3
- EAN kód
- 9788080915933
- Číslo produktu
- 408515
Učebnica je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.