Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

28,05 
Bežná cena
 
31,20 
Ušetríte
 
10% (3,15 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2006
Počet strán
112
Väzba
Brožovaná
Rozmery
207 x 269 x 10 mm
Hmotnosť
0,27 kg
ISBN
978-80-8091-649-7
EAN kód
9788080916497
Číslo produktu
379590
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore