Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu

16,40 
Bežná cena
 
19,40 
Ušetríte
 
15% (3,– )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 20 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2013
Počet strán
335
Väzba
pevná
Rozmery
172 x 242 mm
ISBN
978-80-552-1086-5
EAN kód
9788055210865
Číslo produktu
294664
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú. Z obsahu: VŠEOBECNÁ ČASŤ Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu KOMODITNÁ ČASŤ Obilniny ako potravinárske suroviny Maloobjemové plodiny Strukoviny a výrobky z nich Olejniny a výrobky z nich Zemiaky Repa cukrová Ovocie a zelenina Pochutiny Senzorická analýza surovín a potravín

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore