Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu
16,40 €
- Bežná cena
- 19,40 €
- Ušetríte
- 15% (3,– €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 20 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2013
- Počet strán
- 335
- Väzba
- pevná
- Rozmery
- 172 x 242 mm
- ISBN
- 978-80-552-1086-5
- EAN kód
- 9788055210865
- Číslo produktu
- 294664
Publikácia sa z celonárodného hľadiska zaoberá dôležitou problematikou hodnotenia kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. Z odborného hľadiska sumarizuje najnovšie ucelené poznatky v oblasti kvality rastlinných surovín a z hľadiska zamerania je rozdelená na dve kľúčové časti – všeobecnú a komoditnú.
Z obsahu:
VŠEOBECNÁ ČASŤ
Členenie a charakteristika surovín a potravín rastlinného pôvodu
Hodnotenie kvality potravinárskych surovín a potravín
Najdôležitejšie zložky surovín a potravín rastlinného pôvodu
KOMODITNÁ ČASŤ
Obilniny ako potravinárske suroviny
Maloobjemové plodiny
Strukoviny a výrobky z nich
Olejniny a výrobky z nich
Zemiaky
Repa cukrová
Ovocie a zelenina
Pochutiny
Senzorická analýza surovín a potravín


















