Analytická chémia 2 ročník III.časť

pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba

15,28 
Bežná cena
 
17,– 
Ušetríte
 
10% (1,72 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2007
Počet strán
188
Väzba
Brožovaná
Rozmery
220 x 265 mm
ISBN
978-80-8091-054-9
EAN kód
9788080910549
Číslo produktu
297461
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore