Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár
20,68 €
- Bežná cena
- 23,– €
- Ušetríte
- 10% (2,32 €)
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
- Jazyk
- Slovenský
- Rok vydania
- 2014
- Počet strán
- 136
- Väzba
- Brožovaná
- Rozmery
- 210 x 295 mm
- Hmotnosť
- 0,38 kg
- ISBN
- 978-80-8091-379-3
- EAN kód
- 9788080913793
- Číslo produktu
- 297695
Učebnica Technológia 3 kuchár je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.









