Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár

28,05 
Bežná cena
 
31,20 
Ušetríte
 
10% (3,15 )
U dodávateľa
Vyexpedujeme zvyčajne do 5 pracovných dní
Pridať do zoznamu priani
Jazyk
Slovenský
Rok vydania
2015
Počet strán
136
Väzba
Brožovaná
Rozmery
210 x 295 mm
Hmotnosť
0,38 kg
ISBN
978-80-8091-384-7
EAN kód
9788080913847
Číslo produktu
297696
Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.

Recenzie čitateľov

[zmeniť]
:
Created by run.skHore